Take Away | Ree Park Safari Catering

Take Away
Ree Park Catering

Hos Ree Park kan vi tilbyde spændende og vilde oplevelser - nu også for smagsløgene.

Gourmet kokken, Morten Goul Jensen, og hans team, står klar til at lave lækre retter til dig, som du kan tage med hjem og nyde. Vi har gjort alt klar til dig, så du udelukkende skal bestille og afhente maden, hos Ree Park.

Du kan bestille helt op til én time før afhentning. Og som en ekstra bonus, så støtter du samtidig vores natur- og dyrebevarelse!

Take Away
Ree Park Catering

Ree Park Safari kan nu tilbyde fantastiske oplevelser, der ikke involverer et næsehorn på 1200 kg. Du har nu mulighed for, at få nem og lækker take away, lavet af den erfarne gourmet kok, Morten Goul Jensen og hans team.


Konceptet er enkelt; vi tilbyder en ny og spændende menu hver uge, tilpasset sæsonen og højtider. Vi har gjort alt klar til dig, så det eneste du skal gøre er at bestille- og afhente din mad, i Ree Park Safari. Selv når Ree Park er lukket, kan du få fingrene i vores lækre take away menu.


Take away menuerne vil indeholde en special menu, som kan variere i prisen ift. hvad den består af. Derudover, så kan vi garantere en weekend-menu, der altid vil koste 95 DKK.

 

Via linket nedenfor kan du både se, bestille og betale den aktuelle menu. Maden leveres i bæredygtigt emballage.

 

Bestilling

Bestilling foretages på: takeaway.reepark.dk
Din bestilling er gået igennem, når du har modtaget en bekræftelse på mail

 

Udlevering

Udlevering af maden sker hos Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft – du vælger selv tidspunktet i bestillingslinket.

 

Spis og Støt

Når du bestiller din take way, så støtter du Ree Park og for hver solgt couvert sender vi 25,- direkte til vores Karen Blixen Camp Trust, som arbejder med natur- og dyrebeskyttelse i Masai Mara, Kenya. Du kan læse mere om Karen Blixen Camp Trust's arbejde på www.karenblixencamptrust.org

 

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program