Nyd en lækker menu Mortensaften

Lækker

Mortesaftens menu

Vi holder fast i den gode tradition, men vi kan desværre ikke holde Mortensaften i Ree Park Safari pga. COVID-19
De dygtige kokke fra Katanga Hill Dining har kreeret en udsøgt menu med bl.a. andesteg. Så I skal bare hente det.

Mortensaften
Lækker mad hjemme hos jer

På grund af COVID-19 kan vi desværre ikke afvikle Mortensaften i år, men I skal ikke snydes for en lækker menu med bl.a. andesteg.

De dygtige kokke i Katanga Hill Dining, har til Mortensaften den 10. november, sammensat en årstidsbestemt menu, som tager udgangspunkt i nogle af friske råvarer, der er i sæson.
Så vi holder fast i den gode tradition, og gør det nemt for jer, så I bare skal hente aftenens menu i Ree Park Safari.


Mortenaftens menu

Forret

Koldrøget laks med flødepeberrod, citron & vinterkål

Brød & smør

Hovedret

Dansk and med solbærsyltede rødkål & fyldte æbler med tyttebær

Små ristede urtekartofler, brunede kartofler & kraftig andeskysauce

Dessert

Kirsebær trifli med nøddekrokant, karamel & blåbærsirup

 

Kr. 299,- / person


Min 2 couverter, som bestilles hos  morten.jensen@reepark.dk 


Afhentes i Ree Park Safari mellem kl. 16 og 17 den 10. november 2020

 

 

 

 

Bestil Mortensaftens menu

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program