Katanga Hill Dining

Katanga Hill

Dining

Katanga Hill Dining er en helt ny pop-up restaurant midt i løvernes anlæg. På udvalgte dage kan du nyde en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, mens løverne nysgerrigt følger med, lige på den anden side af de store panoramaruder.

Konceptet er enkelt og velkendt fra restauranter i større byer. Alle gæster ankommer på samme tid, menuen er fastsat og vores dygtige hold af kokke og tjenere sørger for, at du bare kan læne dig tilbage og nyde aftenen. 

Løvekopjen i det 1 ha store anlæg er bygget om til restaurant, og alt er som at gå på en hvilken som helst restaurant. Men det er det absolut ikke. Det bliver den mest eksotiske og unikke oplevelse, du vil huske længe efter. 

Aftenen starter kl. 18.00, hvor I bliver mødt på broen ved indgangen til parken af en af vores guider. I bliver eskorteret op til Katanga Hill, en gåtur på ca. 10 min, og her bliver I budt velkommen med bobler og snacks.

I vil nyde en 5 retters gourmetmenu med nøje udvalgt vinmenu. Der vil også være et stort udvalg af alkoholfrie drikkevarer.

Efter middagen serverer vi den allerbedste kaffe / the og sødt.


Aftenen slutter kl. 22.30, hvor guiden fører jer sikkert tilbage gennem parken og ud til p-pladsen.

Menu marts/april

Første åbningsdag i sæsonen er 27. marts 2021

Velkomst

Snacks, Bobler & Løvefodring


Menu

Taco

Stenbiderrogn, kyllingeskind, spidskommencreme, merian


Hummerdashi

bbq hummer, røget æggeblomme, papadums


Dåvildt fra Rågø vol. 1

Inderlår & aske, gulerodspuré, jordskok chips, estragon


Dåvildt fra Rågø vol. 2

Ryg & rødbede fra grillen, ramsløg blanquette, urtesalat


Pastinak & Havtorn

Hvid chokolade, sirup, jord


vildmarks kaffe & chokolade fra Mols

 

for kun kr. 985,- / person


Køb din billet i dag på nedenstående link 

*Vi gør opmærksom på, at spisning i Katanga Hill Dining ikke er egnet til børn under 12 år


Katanga Hill Dining har åbent til og med 24. oktober og åbner derefter igen 27. marts 2021 

Spørgsmål til dit besøg i Katanga Hill Dining sendes til booking@reepark.dk 

Book din plads

Book
din plads

Aftenen starter kl. 18.00, hvor I bliver mødt på broen ved indgangen til parken. I vil nyde en 5 retters gourmetmenu med nøje udvalgte drikkevarer, uanset om det er med eller uden alkohol du foretrækker. Efter middagen serverer vi den allerbedste kaffe eller te, og vi har en lille overraskelse til dig. Aftenen slutter kl. 22.00, hvor I igen bliver fulgt ned til broen ved indgangen til parken.

Book din plads

Katanga Hill
Dinning

Tag med på en helt unik oplevelse, du med garanti ikke får andre steder. Bestil bord i vores nye pop-up restaurant Katanga Hill Dining og vi sørger for, at du bare kan læne dig tilbage og nyde en fantastisk aften. Vi starter kl. 18.00 og slutter kl. 22.00

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program