Katanga Hill Dining

Katanga Hill

Dining

Katanga Hill Dining er en helt ny pop-up restaurant midt i løvernes anlæg. På udvalgte dage hen over foråret og sommeren kan du nyde en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige mens løverne nysgerrigt følger med. 

Konceptet er enkelt og velkendt fra restauranter i større byer. Alle gæster ankommer på samme tid, menuen er fastsat og vores dygtige hold af kokke og tjenere sørger for, at du bare kan læne dig tilbage og nyde aftenen. 

Løvekopjen i det 1 ha store anlæg er bygget om til restaurant, og alt er som at gå på en hvilken som helst restaurant. Men det er det absolut ikke. Det bliver den mest eksotiske og unikke oplevelse, du vil huske længe efter. 

Aftenen starter kl. 18.00, hvor I bliver mødt på broen ved indgangen til parken. I bliver ført op til Katanga Hill og her bliver I budt velkommen med bobler, og så starter aftenen.

I vil nyde en 5 retters gourmetmenu med nøje udvalgte drikkevarer, uanset om det er med eller uden alkohol du foretrækker. Efter middagen serverer vi den allerbedste kaffe eller te, og vi har en lille overraskelse til dig. 

Aftenen slutter kl. 22.00, hvor I igen bliver fulgt ned til broen ved indgangen til parken.

Første gang er 4. april og åbningsmenuen er:

START
3 x snack

FORRET
Issing - Rosenkål - Rogn - Peberrod

MELLEMRET
Jomfruhummer - Sesam - Glasnudler - Aske

PRE-HOVEDRET
Mørbrad - Trøffel - Brændt løg - Glace

HOVEDRET
Shortrib - på ben - BBQ - Selleri - Jordskokker

DESSERT
Chokolade  Rom - Havtorn

+ Drikkevaremenu

+ Kaffe/te og overraskelse


Det hele får du for kun kr. 750,-


Du skal have bestilt din plads på forhånd via linket nedenfor

Book din plads

Book
din plads

Aftenen starter kl. 18.00, hvor I bliver mødt på broen ved indgangen til parken. I vil nyde en 5 retters gourmetmenu med nøje udvalgte drikkevarer, uanset om det er med eller uden alkohol du foretrækker. Efter middagen serverer vi den allerbedste kaffe eller te, og vi har en lille overraskelse til dig. Aftenen slutter kl. 22.00, hvor I igen bliver fulgt ned til broen ved indgangen til parken.

Book din plads

Katanga Hill
Dinning

Tag med på en helt unik oplevelse, du med garanti ikke får andre steder. Bestil bord i vores nye pop-up restaurant Katanga Hill Dining og vi sørger for, at du bare kan læne dig tilbage og nyde en fantastisk aften. Vi starter kl. 18.00 og slutter kl. 22.00

Katanga Hill Dining

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program