Ree Park Safari | Vilde oplevelser i Djurslands store dyrepark

Velkommen i
dyrenes verden

Ree Park Safari åbner i vinterferien, den 16. - 23. februar 2022.

Der er pt. stadig krav om fremvisning af coronapas og brug af mundbind indendørs. 

Læs om vinterferien i Ree Park

Åbningstider

Er

Bliv vores nye
kollega

Vi søger medarbejdere til sæson 2022 Vi har forrygende travlt og mangler hurtige hænder og gode hoveder til at omsætte alle de fantastiske planer og idéer, så vi kan videreudvikle på den vildeste safaripark. Det drejer sig om både faste stillinger og sæsonmedarbejdere.

Ledige stillinger

Vinterferie
fra 16. - 23. februar

Vi har åbent fra onsdag den 16. februar (uge 7) frem til 23. februar (uge 8) alle dage fra kl. 10-16. 50% rabat på entré og 25% rabat på årskort og masser af oplevelser for livet.

Se vinterferieprogrammet

Junior Ranger 
Summer Camp

Vi har åbnet for tilmeldinger til Junior Ranger Summer Camp i 2022. Børnene får 5 sjove og lærerige sommerdage med et spændende program, inklusiv fuld forplejning, oppakning og en flot Junior Ranger uniform. Vi har sammensat et fantastisk sjovt og lærerigt program i børnehøjde.

Junior Ranger Summer Camp

Fokus på

dyrene

Naturen i parken er en seværdighed i sig selv. Fra bakkede områder med bøgeskov til store vidder på savannen. Anlæggene er indrettet i et forsøg på at matche dyrenes naturlige adfærd.

Dyrene i Ree Park Safari

Winter edition

Overnat uden for sæsonen

Overnat i Night Explorer cabins eller Camel Camp hytter. Med varme i både cabins og hytter, højt til himlen og frisk luft venter masser af oplevelser.

Læs mere om Camel Camp - Winter Læs mere om Night Explorer - Winter

Ree Park Safari
vores værdier

Som én af Danmarks førende organisationer inden for natur- og dyrebevarelser føler vi hos Ree Park Safari en særlig forpligtelse. Vores mål er, at vi, med de rette løsninger, bidrager til global bæredygtighed og naturbevarelse, som ikke bare beskytter truede dyr mod krybskytteri og illegal handel, men også bidrager til livskvaliteten hos de mennesker, som skal leve i sameksistens med dyrene. Se videoen, som fortæller om baggrunden for arbejdet, og hvordan vi griber det an, både i Ree Park Safari og i Masai Mara i Kenya, og hvordan det hele hænger sammen.

Om Ree Park

Møder og konferencer
er blevet mere spændende

Skal dine møder have et kick. Der er mange måder at holde pauser på, når man sidder i møde en hel dag. I Ree Park Safari får du det helt unikke.

Møder & konferencer

Tilmed dig
Nyhedsbrevet

Få opdateringer om parken og dyrenes hverdag ved tilmelding til vores nyhedsbrev. Vi udsender nyhedsbreve ca. 1-2 gange om måneden.

Tilmeld dig

HOLD DIN FEST

I ANDERLEDES FESTLOKALER

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden.

Læs om dine muligheder

Opdateringer om dyrene og parken

Følg dyrene og livet i parken endnu tættere. Læs nyheder fra Djurslands store safaripark

Se flere nyheder
 På en stille søndag...
23. januar 2022
På en stille søndag...
På en stille søndag er der igen mulighed for at være med til at gætte en dyrelyd. Kan du gætte, hvilket dyr, der er sat fokus på i dag. Sidst i videoen kan du se, hvilket dyr, der er tale om. Vi har åbent i vinterferien, 16. – 23. februar kl. 10 – 16, men allerede nu er det muligt at overnatte, holde møder og konferencer, arrangementer og overnatninger i parken. https://bit.ly/3nPaO5W
 Ungeteamet har været på...
21. januar 2022
Ungeteamet har været på...
Ungeteamet har været på en rigtig lang juleferie pga. restriktionerne, men nu er de tilbage, og det passer dem alle rigtig godt. Normalt starter dagen med morgenmad, men der er i øjeblikket renovering i køkken og i parken, så morgenhyggen er flyttet til værkstedet. Det har været en lidt for lang ferie, og fællesskabet og de andre i teamet har været savnet. UngeTeamet er et tilbud til unge i alderen 14-30 år fra Syddjurs Kommune, som på forskellig vis er udfordret ved vanskelige livsomstændigheder og derfor har brug for gode øjeblikke, motivation og sociale kompetencer som et løft tilbage på vejen mod det gode liv. I Ree Park er det muligt, på neutral grund, at indgå i praktisk arbejde og gode fællesskaber i positive omgivelser, omgivet af dyrene og naturen. En af dagens opgaver er at hjælpe med at gøre klar til vinterferien, hvor 100 snobrødspinde skal gøres klar. Ungeteamet er i gang igen! Programmet for vinterferien er klar og én af aktiviteterne er, at børn og voksne sammen kan riste skumfiduser og lave pølser og snobrød over bål. Der er åben fra den 16. februar (uge 7) til den 23. februar (uge 8). https://bit.ly/3AxN8s1
 🇩🇰 🦏 Hurraaa 🦏🇩🇰
I...
20. januar 2022
🇩🇰 🦏 Hurraaa 🦏🇩🇰 I...
🇩🇰 🦏 Hurraaa 🦏🇩🇰 I dag har ’lille’, søde, frække M’Baku fødselsdag. Den lille fyr fylder 3 år, og han er ved at blive stor. Ved fødslen vejede han ca. 50 kg, og hans vægt ved seneste vejning er nu oppe på 950 kg. M’Baku kan, når han er udvokset, komme op på en vægt på ca. 1200 kg. Ree Park Safari har, som de eneste i Danmark, sort næsehorn. Forskellen mellem det sorte og hvide er bl.a. munden, hvor det hvide næsehorn har en bred mund, som er god til at græsse med, og det sorte har en spids mund, som er god til at spise blade og kviste. Det sorte næsehorn har siden 1977 være på IUCN’s liste over kritisk truede dyr. Oprindeligt levede det sorte næsehorn i store dele af Afrika syd for Sahara, men i dag findes de kun i små spredte områder i Kenya, Cameroun og Sydafrika. Det er anslået, at der er omkring 3.000 tilbage i naturen. M’Bakus bror, Mandela, blev i juni 2019, som en del af en re-introduktionsplan i samarbejde med internationale organisationer, sat ud i Akagera National Park i Rwanda, hvor han stadig er. Re-introduktionsplanen går ud på at sende dyr i fangenskab tilbage til deres oprindelige leveområder, når det vurderes at være forsvarligt. 🇩🇰 Stort tillykke til M’Baku med de 3 år. 🦏
 De små zebramanguster er...
19. januar 2022
De små zebramanguster er...
De små zebramanguster er livlige og ikke særligt kræsne. Normalt lever de af frugt, krybdyr, hvirvelløse dyr som edderkopper, snegle og regnorme, små hvirveldyr som rotter, mus og fugle, samt æg. Men de går heller ikke af vejen for en nanduvinge. Zebramangusten har tilpasset sig til en bred vifte af leveområder, både græsland, skovområder og bjergområder. De eneste steder de ikke findes, er i ørkenområder. De er nataktive og lever i flokke på typiske mellem 10-20 individer. I Ree Park Safari finder du små aktive dyr lige ved siden af løveanlægget og de mindre Explorer cabins. Vi har åbent igen for overnatninger fra den 29. januar, og i vinterferien, 16. – 23. februar er der åbent alle dage kl. 10 – 16.
 Fotokonkurrencen 2021 i samarbejde...
13. januar 2022
Fotokonkurrencen 2021 i samarbejde...
Fotokonkurrencen 2021 i samarbejde med CEWE sluttede 31. december, og vi takker for alle de fine billeder, som er indsendt. Månedens vinder i december blev Jan Nørgaard med ’Vinterlandskab’ Alle billeder, som er indsendt til konkurrencen, bliver nu vurderet i den kommende tid. Vi forventer, at vinderne af Fotokonkurrencen findes i løbet af februar måned. Fotokonkurrencen 2022 sættes i gang 9. april, når Ree Park Safari åbner for hovedsæsonen. Husk vi har også åbent i vinterferien 16. - 23. februar 2022.
 Det var dette syn,...
13. januar 2022
Det var dette syn,...
Det var dette syn, som mødte dyrepasser JJ, da han mødte ind torsdag morgen. Løver, der lige tager det helt roligt. Løveflokken fodres to gange om ugen, onsdag og lørdag, så der skal være tid til at fordøje, når man lige har spist et større måltid. Nogen, der kender den fornemmelse?
 Selvom Ree Park har...
09. januar 2022
Selvom Ree Park har...
Selvom Ree Park har lukket i øjeblikket, sker der en del bag kulissen. Damptoget Armstrong har været ude af drift i en periode, men nu er hun tilbage, og de frivillige i parkens toggruppe har klargjort hende og taget hende på den første testtur. Det lover godt, og der er igen fuld damp på kedlerne. De frivillige i Toggruppen er med til at pleje og vedligeholde Amerika Expressen med både damp og diesel. De kører også toget efter et længere uddannelsesforløb. Er du interesseret i tog og mekanik, og vil du være frivillig, så læs mere her https://bit.ly/3HMHYL4
 Vi søger medarbejdere til...
02. januar 2022
Vi søger medarbejdere til...
Vi søger medarbejdere til sæson 2022 Selvom dyrene starter året roligt og afslappet, så har medarbejderne forrygende travlt, og vi mangler medarbejdere til de fleste afdelinger. Har du lyst til at blive en del af et fantastisk hold, som brænder for naturbevarelse og for at give vores gæster den ekstraordinære gode service? Det drejer sig om både faste stillinger og sæsonmedarbejdere. Vi søger indenfor følgende afdelinger: - Kok / Souschef til café/restauration - Administrativ medarbejder til formidlingsafdelingen - Imødekommende og smilende medarbejdere til Entré og Safarishoppen - Smilende og friske medarbejdere til café og udsalgssteder - Medarbejdere til rengøringsteamet - Engagerede og nysgerrige medarbejdere til guideafdelingen Vi glæder os til at byde dig velkommen som kollega på verdens bedste og vildeste hold. https://bit.ly/3sd6xfn
 På årets anden dag...
02. januar 2022
På årets anden dag...
På årets anden dag kan man stadig godt starte roligt og bare tage en slapper. 🎉 Godt Nytår 🎊
 Vi fortsætter rundt i...
30. december 2021
Vi fortsætter rundt i...
Vi fortsætter rundt i dyreriget, og ser nærmere på, hvordan de forskellige dyr lyder. Måske kan du genkende dagens dyr? Her sidst på året leger vi ’Gæt et dyr’ – Sidst i videoen kan du se, hvilket dyr, vi har fanget med mikrofonen. God fornøjelse
 Kender du alle dyrelydene?...
29. december 2021
Kender du alle dyrelydene?...
Kender du alle dyrelydene? Så prøv at gætte med. Det er ikke alle dyr, der er lige til at genkende, når man kun har lyden at gå efter. De fleste kender løvens brøl, men har du styr på de andre dyr? Her sidst på året leger vi ’Gæt et dyr’ – Sidst i videoen kan du se, hvilket dyr, vi har fanget med mikrofonen. God fornøjelse
 Er du ved at...
27. december 2021
Er du ved at...
Er du ved at planlægge næste års store arrangement, og ønsker du en vild eksotisk fest, så er Ree Park Safari et oplagt valg. Vi kan sammensætte din fest, konfirmation- , bryllup-, fødselsdagsfest lige, som du gerne vil have den med alverdens valgmuligheder, lækker mad og festlige indslag. Se mere på https://bit.ly/3eaTBOU
 Overnat når parken har...
26. december 2021
Overnat når parken har...
Overnat når parken har lukket - Winter-edition I kan stadig booke overnatning i Ree Park, selvom der er lukket for gæster i parken, vi kalder det winter edition. Fra den 29. januar og frem til april er der åben for overnatning i weekenderne. Oplev den særlige stemning med udsigt til dyrene fra enten en Night Explorer cabin eller en Camel Camp hytte. Der er selvfølgelig varme i både cabins og hytter, så der er hyggeligt og godt, og det er fortsat samme program, som inkluderer bl.a. staldbesøg og fodringer. Læs mere om mulighederne her https://bit.ly/3qutQ27
 Vi ønsker alle en...
24. december 2021
Vi ønsker alle en...
Vi ønsker alle en Glædelig Jul og takker for året, der er gået OPLEVELSER FOR LIVET 2021 blev atter et år med udfordringer, da COVID-19 fortsat holder os i et fast greb, som vi har svært ved at vriste os ud af. Vinterferien bød på lukkede døre i parken, men heldigvis åbnede sæsonen ellers som vanligt, dog med restriktioner og ekstra opgaver for at sikre gæsterne et trygt besøg. Alt dette til trods er Ree Park Safari kommet godt gennem året. Vi lærte at navigere under ændrede vilkår, og satsningen med udvidet kapacitet på overnatningerne viste sig at blive en succes. Unikke oplevelser efter lukketid og specielt oplevelser i naturen har vundet danskernes hjerte gennem en tid med mange begrænsninger, men også nye muligheder. I Kenya har vi udvidet med Karen Blixen Coffee Garden Restaurant and Cottages i Nairobi, et lille boutique hotel som for bl.a. vores gæster til Masai Mara, er starten på deres uforglemmelige safari i Kenya. Karen Blixen Camp i Mara har stået klar, men da det meste af verden har været lukket for internationale rejser, er gæsterne det meste af året udeblevet og dermed også de indtægter, der skal hjælpe med til at finansiere mange af naturbevarelses-projekterne i området. Hele Masai Mara er under stort pres og har derfor nu endnu mere brug for vores hjælp. Vi takker for året og jeres støtte, og siger på gensyn til mange nye oplevelser i 2022 – til glæde og gavn for naturen, dyrene og dig. Rigtig Glædelig Jul og lykkebringende Nytår.
 Vi har kigget forbi...
23. december 2021
Vi har kigget forbi...
Vi har kigget forbi de smukke bongoantiloper, og kalven, som blev født i sommer, er begyndt at udvikle horn. Der går lidt tid endnu, inden den har horn, som sin mor. Højlands bongoantiloperne er kritisk truet i naturen og lever i bjergområder og højlandsskove i Kenya. Vi arbejder på at beskyttet området, hvor de lever. Det gør vi gennem Karen Blixen Camp Trust, fonden som arbejder med naturbevarelse og truede dyrearter i Masai Mara i Kenya. Læs mere om de smukke bongoantiloper https://bit.ly/3suL0za

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program