HVAD SØGER DU?

Velkommen til Ree Park Safari

Klar på en vild oplevelse

Vi byder indenfor i dyrenes verden op til jul

Åbningstider Åbningstider
Åbningstider
Åbningstider onsdag 7. december 2022 er - Lukket
Entré priser og åbningstider

Velkommen i Ree Park Safari og
til oplevelser for livet

I Djurslands store safaripark oplever du en verden fuld af fascinerende dyr fra fire kontinenter.
Tag familien med på Land Rover Safari på den afrikanske savanne, togtur med Amerika Expressen ud over prærien eller en walking safari.
Åbent Hus for frivillige til Toggruppen I weekenden den 10. og 11. december kl. 10 - 17 er der Åbent Hus for alle interesserede i at blive frivillig i Toggruppen.
Nuværende frivillige står klar til fortælle, hvad det vil sige at være med i Toggruppen, hvilke opgaver der løses, og hvordan fællesskabet er.
Tilmelding er nødvendig.
Læs mere
Auktion af CEWE billeder Ree Park Safari afholder hvert år Fotokonkurrence i samarbejde med CEWE.
CEWE har doneret 20 fantastisk smukke billeder, som kommer tæt på naturen på en anderledes måde. Billederne er taget af fotograferne Thor Håkonsen og Tom Dyring, og de kan komme hjem og hænge i din stue.
Se billederne og byd på dem
Giv oplevelser i gave Med et gavekort til Ree Park Safari er der rig mulighed for at give en oplevelse i julegave. Det kunne f.eks. være et årskort, en gourmet-middag eller en overnatning. Se mulighederne
Sig Go' nat til dyrene inkl. staldbesøg Den 3., 4. og 17. december kan I gå på opdagelse i de sene dagtimer og vær med til at sige Go’ nat til dyrene og komme med på staldbesøg. Læs mere

Jul i Ree Park Safari

Kom og nyd en dag med familien, tag med til en dyrefodring og kør med toget Amerika Expressen.
I weekenden holder vi åbent begge dage kl. 10-17.

Billet til jul i Ree Park Safari købes ved indgangen.

Kl. 10 - 15:30 er der ansigtsmaling
Kl. 12 lørdag fodring af løve. Søndag fodring af vildhund.
Kl. 12:00 - 15:00 dekorér din egen flødebolle med Café Sicilia
Kl. 13 trylleshow med Ludwig Løvehjerte
Kl. 14 fodring af rød panda
Kl. 14:30 mød julemanden på Streetfood
Kl. 15 fodring af odder.

Afrika Festival 2023

Ree Park Safari lancerer for første gang Afrika Festival.

Festivalen lanceres i samarbejde med Gate To Nature i pinsen den 27. og 28. maj 2023. Over to dage er der aktiviteter for voksne og børn i alle aldre, og I kan høre navne som Wafande, Bryan Rice og mange flere.

Unikke muligheder for dig

Ree Park er ikke blot en dyrepark. Vi tilbyder også at skræddersy specielle oplevelser uanset om det er firma events, konfirmationer, eller du skal afholde den runde fødselsdag.
Både du og dine gæster får en helt speciel oplevelse der skaber minder.
Overnat i parken Vidste du at du kan sove blandt dyrene?
Når parken lukker for dagen, så sænker en speciel stemning sig, som man kun kan opleve på en overnatning.
Læs om alle muligheder og book dit ophold.
Find overnatning
Mere end en dyrepark Du kan holde alt fra firmafesten, møder og konferencer, den private fest eller firmaudflugten. Uanset om det er den konfirmationen for den nærmeste familie til det store bryllup, så står arrangementsafdelingen klar til at hjælpe med den at planlægge det perfekte event. Se mulighederne
Mad til enhver lejlighed Hvad end du spiser i parken som gæst, skal holde fest i Ree Park, eller være her sammen med dine kollegaer, kan du være sikker på, I får god mad. Vores mad er skabt med udgangspunkt i årstidernes råvarer og kan nydes til enhver lejlighed. Se selskabsmenuen

Hold fest i Ree Park

DER SKER ALTID NOGET I REE PARK

Følg med i aktiviteter og events i løbet af året - eller book en overnatning sammen med dyrene.
Se events og aktuelle begivenheder
Overnat i Ree Park

Der er åbent for overnatning det meste af året. Frem til 9. april er der overnatning winter edition til reduceret pris.

Se overnatningsmuligheder
Møder og firmaevents

Hold dit næste møde eller en anderledes dag for dine medarbejdere. Se alle mulighederne for firmaevents, arrangement i Ree Park, vi har mulighederne for at tilbyde organisationsudvikling, teambuilding eller bare en fest.

Læs om muligheder

En anderledes oplevelse er i vente...

Bliv vores nye kollega Drømmer du om at have din daglige gang i Ree Park?
Så er det måske dig vi mangler til at servicere vores fantastiske gæster.

Vi søger løbende medarbejdere både som sæsonmedarbejder og til fast stilling.
Se ledige stillinger
Giv oplevelser for livet Giv konfirmanden eller fødselaren en oplevelse for livet. Som Ranger for en dag, har man sin helt egen guide og kommer bl.a. med på staldbesøg og en tur rundt til de forskellige dyreafdelinger i Ree Park Safari. Bliv Ranger for en dag
Junior Ranger

Bliv Junior Ranger

Junior Ranger Summer Camp er en lejrskole for børn og unge, der brænder for dyrenes verdens, og ikke mindst naturen omkring os.

På Summer Campen får børnene mulighed for, at opleve helt nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne og får lov til at opleve fascinerende dyr og anlæg på fængende måder og bliver Junior Ranger.

Sammen udforsker de de mange facetter af naturbevarelse, krybskytteri, bærerdygtighed og parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter, gennem faglige og nærværende oplevelser.

Hvorfor vi arbejder med truede dyr

Vi har i mange år sagt, at det faktisk er forkasteligt at holde dyr i fangenskab. Når vi så vælger at gøre det alligevel, ligger der mange gode grunde bag.

Ree Park Safaris arbejde med naturbevarelse strækker sig langt længere end safariparken på Djursland. Vi er overbeviste om, at de dage hvor en zoos formål blot var at fremvise et udvalg af verdens dyre- og planteliv, heldigvis er ovre. I dag er dyre-, plantearter og naturområder i høj risiko for at forsvinde for øjnene af os, over hele verden. Ree Park Safari arbejder derfor med bevarelse ikke blot i og omkring safariparken, men også ude i den rigtig vilde natur – dét giver god mening.

Velkommen til parken

Ree Park Safari strækker sig over et 125 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. I dag har parken 30 fastansatte medarbejdere på 6 områder: Administration, dyrepassere, dyrlæge, butik, cafe og service.

Under skiftende navne har parken gennem de seneste 18 år udviklet sig fra at være en blomsterpark, over en eksistens som en familiepark med klappedyr, til den nuværende safaripark med et værdimæssigt fokus på arter med særligt brug for en hjælpende hånd.

Som én af Danmarks førende organisationer inden for natur- og dyrebevarelser føler vi hos Ree Park Safari en særlig forpligtelse.

Vores mål er, at vi med de rette løsninger bidrager til global bæredygtighed og naturbevarelse, som ikke bare beskytter truede dyr mod krybskytteri og illegal handel, men også bidrager til livskvaliteten hos de mennesker, som skal leve i sameksistens med dyrene.

Ree Park Safari er en dansk privatejet organisation, som i mere end 14 år, med et særligt fokus på truede dyrearter, har været med til at stå i spidsen for naturbeskyttelsesprojekter- og programmer.