Ree Park Safari | Vilde oplevelser i Djurslands store dyrepark

Ree Park har lukket 

Vi byder velkommen for sæsonen den 13. april 2019 kl. 10

Husk vi har åbent for Møder og konferencer, Arrangementer og Skoletjenesten hele året.
Kontakt os på info@reepark.dk eller 86 33 61 50

Kontakt

Åbningstider

Er

Bashira har 

født en kalv

Parkens sorte næsehorn, Bashira, fødte den 20. januar en kalv. Kalven er en han, og han vejede 52 kg ved fødslen. Det er noget over gennemsnittet på 25 - 30 kg, som er det normale for sorte næsehorn. Den næste måneds tid er den mest kritiske, men alt går super fint, og kalven er meget livskraftigt og livlig. Læs hele historien.

Næsehornet Bashira har født en kalv

Bootcamp 2019

Dyrepasserelever

Er du vores næste dyrepasserelev? Vi søger en ny dyrepasserelev til september 2019, og derfor afholder vi igen i år en todages Bootcamp. På Bootcampen vil du blive introduceret til hvad det vil sige at være dyrepasser. Du vil også blive sat til at løse forskellige opgaver, individuelt og i teams. Det bliver et intensivt forløb fyldt med sjov, spænding og hygge!

Læs om Bootcampen

Junior Ranger
Natpatrulje

Giv børnene en vild oplevelse. Junior Ranger Natpatruljen giver mulighed for at opleve parken på en helt anden måde med dit barn. I er med til aktivering og fodring af nogle af parkens hemmelighedsfulde og nataktive dyr. Vær med til at sige godnat til dyrene i deres stalde, hvor I kommer helt tæt på. Tag med på aftenløb mellem de vilde dyr rundt i hele parken og lav lækker mad over bål.

Junior Ranger Natpatrulje

Tag en overnatning

Et ophold i Safari Lodge er en uforglemmelig oplevelse som varer længe efter den er slut

Læs mere safari lodge

Junior Ranger

2-dages Camp

2-dages Campen er et nyt skud på stammen i Ree Park Safaris Junior Ranger univers. Her får børnene mulighed for at udforske endnu flere og nye områder af Ree Park Safari. Børn kan opleve helt nye og spændende sider af Ree Park Safari, når de sammen med resten af holdet træder bag kulisserne og får lov til at opleve fascinerende dyr og anlæg på spændende måder. Første gang er 15. -16. april 2019

Junior Ranger 2-dages Camp

Donér din hest

Vi modtager heste og ponyer til foder til vores rovdyr. Du kan selv vælge en tid

Læs om hestedonation

Fotokonkurrence 
2018

Konkurrencen er slut, og vinderne bliver offentliggjort efter den 8. december. Alle vindende billeder bliver offentliggjort her på siden. 1. præmien er et ophold i Safari Lodge, som med garanti er et par billeder værd

Fotokonkurrence 2018

TRIVSEL
PÅ ARBEJDSPLADSEN

Trivsel er omdrejningspunktet for, at mennesker kan præstere optimalt. Carsten Brandt kommer i sit foredrag 'Fra brokkultur til vinderkultur' med et levende indspark til, hvordan den måde, vi arbejder sammen på, har indflydelse på de resultater vi får.

Se mere og book foredrag

Safariskolen

Skoletjenesten i Ree Park

Safariskolen tager udgangspunkt i børn og unges begejstring for naturen og alverdens dyreliv. Ved at lade sanserne komme i spil, kommer oplevelserne helt ind under huden på både elever og voksne, når vi inddrager det uformelle læringsrum i Ree Park Safaris naturskønne omgivelser. Formålet med Safariskolen er at være elevernes vindue til virkeligheden.

Safariskolen

Møder og konferencer
er blevet mere spændende

Skal dine møder have et kick. Der er mange måder at holde pauser på, når man sidder i møde en hel dag. I Ree Park Safari får du det helt unikke.

Møder & konferencer

SAFARI SOM I
GAMLE DAGE

Vil du nyde hele safari oplevelsen, spise i bushen, se dyreliv i en ballon, besøge de lokale eller vil du bare slappe af og sidde ved floden og lade dyrelivet komme til dig? Det er dit valg.

Læs om Karen Blixen Camp

HOLD DIN FEST

I ANDERLEDES FESTLOKALER

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden.

Læs om dine muligheder

Opdateringer om dyrene og parken

Følg dyrene og livet i parken endnu tættere. Læs nyheder fra Djurslands store safaripark

Se flere nyheder
 Den sidste tids kraftige...
22. marts 2019
Den sidste tids kraftige...
Den sidste tids kraftige blæsevejr, fik i weekenden, et af de store træer langs togbanen Amerika Expressen, til at bukke under. Samtidig havde en skoleklasse booket en tur med toget senere på dagen, så et par af dyrepasserne måtte hurtigt i skærebukserne og befri togbanen inden det var for sent...
 Når man tager 1200...
20. marts 2019
Når man tager 1200...
Når man tager 1200 gr på om dagen, så er det snart slut med at klemme sig mellem tremmerne Næsehornskalven er døbt M’Baku og han vejer nu 130 kg 👍❤️🦏
 TV2 ØSTJYLLAND sender live...
20. marts 2019
TV2 ØSTJYLLAND sender live...
TV2 ØSTJYLLAND sender live fra næsehornsstalden med Bashira og næsehornskalven
 Du kan nå det...
18. marts 2019
Du kan nå det...
Du kan nå det endnu! Har du lyst til at være vores nye kollega? Selvom vi har travlt, så har vi det sjovt, og vi garanterer oplevelser ud over det sædvanlige på denne 'vilde' arbejdsplads. Vil du være med til at give vores gæster en uovertruffen service, tage de daglige udfordringer med et smil og samtidig have det sjovt med kollegaerne, så skynd dig at sende din ansøgning https://bit.ly/2Fmwuk5
 En af de store...
15. marts 2019
En af de store...
En af de store Afrikanske Sporeskildpadder kravlede en aften ud af det opvarmede skildpaddehus, og ud i det kolde anlæg. Skildpadder er kolblodede, og behøver derfor eksterne varmekilder for at holde sig i gang. Normalt varmes skildpadderne op af solen, men i kolde vinterdanmark, er der ikke meget at komme efter. Derfor måtte dyrepasserne hjælpe den kolde krabat ind under varmelampen igen, så han kunne "tø op" inde ved sine 2 makkere.
 En sjælden kræsen dame!

De...
08. marts 2019
En sjælden kræsen dame! De...
En sjælden kræsen dame! De Grå Jaco papegøjer har i en periode ikke været synlige i parken grundet anlæggelsen af et nyt anlæg til fuglene. Den Grå Jaco papegøje, regnes for at være en af verdens klogeste papegøjefugle i verden. Den er i stand til at forstå talte kommandoer, er eminent til at efterligne lyde og hele sætninger samt udføre små opgaver. Af samme årsag har netop den Grå Jaco i årtier været en af de mest efterstræbte fuglearter i kæledyrsindustrien. Ca. 20 % af alle Grå Jacoer i den fri natur, bliver indfanget og solgt som kæledyr og det er desværre kun en brøkdel, der overlever den hårdhændede tur fra fangststederne til fugleburet i de private hjem. Denne ukontrollerede og illegale fangst af Grå Jako har betydet, at alene i perioden fra 1990 til 2010 regnes den vilde bestand at være faldet med 90-99%, og den Grå Jako er således i stor risiko for at blive endnu et eksempel på en art, der udryddes grundet menneskers grådige underholdningstrang. De kloge fugle kan blive meget gammel, helt op til 60 år, og det giver ofte udfordringer, når de holdes i fangenskab, da de risikerer at overleve deres ejer. I Ree Park får vi ofte tilbudt ”gamle” tamme papegøjer fra private hjem, som f.eks. i tilfældet med den Grå Jaco kaldet Jackie. Jackie havde igennem mange år levet hos en sød ældre dame, som på et tidspunkt desværre ikke længere kunne tilbyde Jackie et hjem, og i hendes forsøg på at finde en god løsning for Jackie, blev vi kontaktet her i Ree Park. Vi arbejder i forvejen med Grå Jakoer i parken, hvor vi har en lille avlsgruppe i vores samling, og fandt derfor, at vi havde plads til at tilbyde Jackie et nyt hjem. Jackie holder sig ofte lidt for sig selv i flokken, men er meget tillidsfuld og kommer gerne, når dyrepasserne arbejder i anlægget. Specielt er Jackie fascineret af deres snørebånd. Da dyrepasser Ida en dag for ikke så længe siden kommer ind i anlægget til de grå papegøjer, bemærkede hun, at Jackie kommer trippene ud under bagvæggen i stalden. Ved nærmere eftersyn fandt Ida ud af, at Jackie havde bygget rede inde i selve væggen og ligger nu og ruger på 2 – 3 æg. Ikke en eneste af de ophængte redekasser kunne bruges af Jackie og hvad går man så? Man bygger selvfølgelig sin egen magelige rede inde i isoleringen i væggen. Til sæsonstart kan vores gæster møde Jackie og hendes gruppe i deres nye voliere lige bag Natur Scenen i parken, og hvem ved! måske kommer der noget ud af alle Jackies anstrengelser.
 8. marts er Kvindernes...
08. marts 2019
8. marts er Kvindernes...
8. marts er Kvindernes Internationale Kampdag, og et af FN’s verdensmål er ligestilling mellem kønnene og styrkelse af kvinderne. Karen Blixen Camp Trust, Ree Parks fond til naturbevarelse, arbejder aktivt i Masai Mara med naturbevarelse til gavn for dyr og mennesker. Kvinderne i området omkring Karen Blixen Camp støtter vi aktivt igennem forskellige projekter, f.eks. uddannelse, skabelse af beskæftigelse o.l. Det sker igennem vores Women empowerment program. Grundet hensynsløs skovhugst i store dele af Kenya, forbød Kenyas regering sidste år fældning af træer, hvilket rammer lokalbefolkningen som primært benytter træ som brænde, når de skal lave mad, som fortsat sker over bål. Alternative energikilder, så som gas og solenergianlæg er dyre, men nu kan kvinderne, med et projekt sat i gang af fonden, fremstille kulbriketter i deres eget anlæg. Råmaterialet er kviste, nedfaldne blade og rå mængder af kokasser, som findes i rigt mål i området. Efterspørgslen har vist sig at være enorm og foruden produktion til eget behov, har kvinderne i projektet nu organiseret sig og arbejder 6 dage om ugen for at producere til salg i nærområdet. Kvinderne arbejder på at få en maskine mere, som kan producere større mængder ad gangen. Kvinderne i projektet, hvoraf flere er eneforsørgende, bruger typisk indtægterne fra deres arbejde på skolegang og lægehjælp til deres børn og uddannelse til sig selv, så de på den måde kan forbedre levevilkårene for deres familier. Kvinderne i projektet er 100% selvstyrende og ansvarlige for projektet. Når du f.eks. deltager Safari Run 27. og 28. april, som vi laver sammen med Aarhus Motion, så går en del af deltagergebyret til Fonden. Men du kan også støtte direkte gennem fonden https://bit.ly/2tVzKw5
 Næsehornskalven, der blev født...
07. marts 2019
Næsehornskalven, der blev født...
Næsehornskalven, der blev født sidst i januar, stortrives. Han går og hygger sig sammen med sin mor Bashira. Han har for nylig fundet ud af, at han kan smutte mellem de tykke stolper der normalt adskiller næsehornene fra dyrepasserne, og det giver anledning til et hyggeligt besøg fra den lille krudtugle. Se med her, hvor dyrepasser Rune fortæller om den lille sjældenhed:
 Vi er ved at...
06. marts 2019
Vi er ved at...
Vi er ved at varme op til en ny sæson, som starter 13. april kl. 10. Inden vi åbner hygger nye og gamle guider sig lidt med de store kameler, så de er klar til at give gæsterne en ridetur. Og når det er længe siden, man som guide har haft sin daglige gang i parken, kan man jo godt komme til at savne det. Et glædeligt gensyn, og Sean gav lige kamelen Gandhi et kram. Det blev til flere rideture og både kameler og guider ser ud til at nyde det.
 Selvom man er lille,...
06. marts 2019
Selvom man er lille,...
Selvom man er lille, så kan det godt klø, og så er det jo heldigt, der lige er en væg #reepark #reeparksafari #weloveanimals #visitdenmark #vielskerdyr #voresøstjylland #visitdjursland #sortnæsehorn #blackrhino
 Den røde glente er...
05. marts 2019
Den røde glente er...
Den røde glente er formentlig en Danmarks mest farverige og let genkendelige rovfugle og i Ree Park har vi haft stor fornøjelse af denne elegante luftakrobat. I de senere år har bestanden af rød glente været i fremgang i Danmark, om end den fortsat må betragtes som et særsyn og primært har den gæstet Danmark som følge af den store indsats, man i det sydlige Sverige har ydet med bl.a. vinterfodring af rovfuglene, hvilket uden tvivl har været medvirkende til at øge bestanden. I Ree Park har vi indirekte medvirket til at vinterfodre de røde glenter, dog uden helt at have denne positive sideeffekt som en aktiv del af vores planlægning. Den røde glente er i udpræget grad specialist i at søge og fortærer ådsler, og er der noget, vi i Ree Park har rigeligt af, så er det netop ådsler. I alle Ree Parks store udendørs anlæg for rovdyr, efterlader både vores afrikanske vildhunde, løver, geparder, ulve osv. rigelige mængder af festmåltider til de store fugle, og der er ingen tvivl om at glenterne igennem årene har nydt godt af denne luksus. Står man en varm eftermiddag og nyder synet ved et af parkens mange rovdyr anlæg, sker det ikke sjældent, at en af disse elegante rovfugle kommer glidende ind og som en stor sommerfugl afsøger savannen for kødrester, på nøjagtig samme måde, som den røde glentes nære slægtning, kaldet ’gulnæbbet glente’, for øvrigt gør det ved vores safari camp i Masai Mara. De seneste to år har vi oveni købet haft den bonus at have ynglende røde glenter på parkens arealer og det giver en helt særlig og ekstra dimension, når himlens mestre glider ind i savannebilledet i Ree Park og så endda helt naturligt og frivilligt. Vi håber, at den røde glente også i sæsonen 2019 må få succes med at yngle i området, og ikke mindst at mange af vores gæster vil få fornøjelsen af at opleve denne fantastiske rovfugl. På filmen, som er optaget ved Ree Park i februar 2019, er de elegante røde glenter foreviget i ren luftakrobatik, og ser man godt efter kan man se, hvordan fuglene udveksler bytte i luften som en del af styrkelsen af deres indbyrdes bånd.
 Der er store nyheder...
01. marts 2019
Der er store nyheder...
Der er store nyheder fra Rovdyrsafdelingen. Gepardhunnen Juvi var drægtig, og det blev en vellykket fødsel. Der er nemlig født ikke mindre end 7 flotte Gepardkillinger. Det er det største kuld hos geparderne, vi har haft og tæt på det største kuld, vi kender til, som var på 8 killinger. Se med her hvor dyrepasser Michael tager et kig på de små pelstotter, og får dem vejet første gang.
 Bashira har været meget...
28. februar 2019
Bashira har været meget...
Bashira har været meget inde i stalden sammen med kalven, så huden er blevet tør. Dyrepasserne besluttede at give Bashira er mudderbad. Det ser Bashira ud til at nyde. Men selvom man får skønhedsbehandling, kan man jo godt passe sine moderlige pligter ❤️ #reeparksafari #reepark #visitdjursland #weloveanimals #visitdenmark #vielskerdyr #voresøstjylland
 Junior Ranger Camp er...
27. februar 2019
Junior Ranger Camp er...
Junior Ranger Camp er en spændende 2-dages camp for børn og unge, der brænder for dyrenes verden og ikke mindst naturen omkring os. På 2-dages campen udforskes de mange sider af naturbevarelse, krybskytteri, bæredygtighed og parkens arbejde med truede og sjældne dyrearter gennem nærværende oplevelser 15. - 16. april kl. 8 - 15
 Når mørket sniger sig...
27. februar 2019
Når mørket sniger sig...
Når mørket sniger sig ind over landskabet, roen sænker sig og den sidste gæst har forladt Ree Park Safari, begynder de aktive timer for mange af parkens rovdyr. F.eks. er løver og ulve aktive nattejægere. Med Skumrings safari sætter vi fokus på nattens jægere, og det byder på unikke oplevelser helt tæt på de storslåede rovdyr, der netop benytter døgnets mørke timer som et af deres bedste jagtredskaber. På Skumrings safari kommer vi helt tæt på flere af parkens fascinerende rovdyr, og med hjælp fra vores guider får du mulighed for at få indblik i en verden som normalt ligger uden for vores synsfelt. Programmet starter kl. 17 og slutter kl. 21.30, og vi serverer en lækker 2-retters menu som buffet Pris: 395,- kr. voksen 245,- kr. børn (3-11 år) Børn under 3 år er gratis. Prisen er ekskl. drikkevarer. Læs hele programmet på reepark.dk

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program