Fadder for et dyr | Vær med til at støtte

Bliv fadder

for et dyr!

Du kan være med til at støtte dyrene i Ree Park ved at tegne et fadderskab. Kom og besøg os og tegn et fadderskab i vores butik, ring på tlf. 86 33 61 50 eller send en mail på info@reepark.dk.

Fadder for et dyr: kr. 200,-

 

MAN KAN VÆRE FADDER FOR ALLE DYREARTER 

Dyrene

i Afrika

Afrika er det største kontinent i Ree Park. Her møder du bl.a. dyrenes konge, verdens højeste dyr og verdens hurtigste dyr.

Se dyrene i Afrika

Dyrene

i Nordamerika

Her stortrives sortbjørne, arktiske ulve og amerikanske bisoner i et kæmpeanlæg på 5 hektar. Bjørnene klatrer i træer, bader i søen og bygger huler i buskadset! Ulvene afsøger terrænet og bisonokserne nyder "prærien" - de store vidder og den megen plads.fugl. Den har ingen fjer på hverken hals eller ben og er ligesom andre strudsefugle ikke i stand til at flyve. Derimod kan den løbe stærkt

Se dyrene i Nordamerika

Dyrene

i Sydamerika

På det sydamerikanske kontinent kan du komme helt tæt på dyrene, der kommer fra Andesbjergenes højland, den såkaldte altiplato eller paramo, den træløse græssteppe kaldet pampassen og lavlandets tropiske vådområder. Lamaen, alpacaen, vicunjaen og den lille hurtige Mara er alle fredelige dyr, som gerne vil have besøg af publikum. Derfor er det muligt at gå helt inde hos dyrene.

Dyrene i Sydamerika

Dyrene på

Madagaskar og Abeøerne

På abeøerne og Madagaskar har du mulighed for at komme helt tæt på. Aberne klatrer, svinger, snor sig og løber rundt på rebstiger, i tove, træer og på rafter - lige ved siden af eller over hovedet på dig. Aberne lever deres eget liv, med mest mulig frihed, et liv som publikum får muligheden for at følge på helt tæt hold.

Se dyrene på Madagaskar & Abeøerne

Se storken i 

fugledeltaet

Læs mere om storken i Fugledeltaet

Dyrene

i Asien

Se dyrene i Asien

planlæg din dag

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program