Ree Park Safari | Vilde oplevelser i Djurslands store dyrepark

Siden bruger cookies. Klik på godkend for at slippe for denne besked

Godkend

Vinterferie 2018

Vi har åbent 10. - 25. februar 2018
kl. 11 - 15

Kom og slå løven af tønden 10. februar kl. 14. Eller besøg staldene, hvor næsehorn, giraffer og aber bor. 
Der er 25% rabat på sæsonkort hele ferien. Både i parken og online

Se hele programmet

Åbningstider

Er

25 % rabat

Sæsonkort 2018

Hele vinterferien 10. - 25. februar er der 25 % på sæsonkort til 2018 Med et sæsonkort har du adgang til Ree Park hele sæsonen 2018, samt 10 % i Safarishoppen og i parkens udsalgssteder. Du inviteres også til særarrangementer, som f.eks. Sig Godmorgen til dyrene.

Køb sæsonkort

TRIVSEL
PÅ ARBEJDSPLADSEN

Trivsel er omdrejningspunktet for, at mennesker kan præstere optimalt. Carsten Brandt kommer i sit foredrag 'Fra brokkultur til vinderkultur' med et levende indspark til, hvordan den måde, vi arbejder sammen på, har indflydelse på de resultater vi får.

Læs mere og book foredrag

Tirsdag den 20. februar

ingen Amerika Expressen 

Grundet tekniske problemer kører Amerika Expressen desværre ikke den 20. februar. Vi beklager ulejligheden. Amerika Expressen kører med Black Beauty i front alle andre dage i vinterferien 10. - 25. februar. Husk vi har åbent kl. 11 - 15.

Tag en overnatning

Et ophold i Safari Lodge er en uforglemmelig oplevelse som varer længe efter den er slut

Læs mere om overnatning i safari lodge

VILD OPLEVELSE
MED KOLLEGAERNE

Du og dine kollegaer inviteres til et anderledes firmaarrangement i dyrenes verden. Kontoret skiftes ud med safariparken på Djursland og hverdagens vante opgaver byttes ud med en 5 km stafet eller en 5 km walk rundt i og omkring Ree Park Safari.

Læs mere og tilmeld jer her

Donér din hest

Vi modtager heste og ponyer til foder til vores rovdyr. Du kan selv vælge en tid

Læs mere om heste-donation

Møder og konferencer
er blevet mere spændende

Skal dine møder have et kick. Der er mange måder at holde pauser på, når man sidder i møde en hel dag. I Ree Park Safari får du det helt unikke.

Læs mere om jeres muligheder

SAFARI SOM I
GAMLE DAGE

Vil du nyde hele safari oplevelsen, spise i busken, se dyreliv i en ballon og besøge lokalsamfundet, eller vil du bare slappe af og sidde ved floden og lade dyrelivet komme til dig? Det er dit valg.

Læs mere om Karen Blixen Camp

HOLD DIN FEST

I ANDERLEDES FESTLOKALER

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden.

Læs mere om dine muligheder

Opdateringer om dyrene og parken

Følg dyrene og livet i parken endnu tættere. Læs nyheder fra Djurslands store safaripark

Se flere nyheder
 De store Bakriske kameler...
16. februar 2018
De store Bakriske kameler...
De store Bakriske kameler har tyk vinterpels, så de klarer sig fint i snevejret. Der lå et fint lag sne i parken i morges, og der er KamelrIdning i Parkens åbningstid, så personalet tog kostene på nakken og ryddede stien, hvor de går. Kamelerne tager det helt roligt Kom og hils på Bolette, Ursula og Rasputin #reepark #reeparksafari #kameler #kamelridning #voresøstjylland #visitdenmark #visitdjursland #vinterferie
 På grund af den...
16. februar 2018
På grund af den...
På grund af den milde vinter, gik Ree Parks bjørneflok ikke rigtigt i hi i år. Bjørnene var egentlig gået til ro i deres huler, men de var kun væk par uger, inden de igen stak hovederne frem. Ree Park Safari har åbent i vinterferien, den 10. - 25. februar, kl. 11-15 https://www.facebook.com/events/224309768112452/
 Vi slår ‘Løven af...
14. februar 2018
Vi slår ‘Løven af...
Vi slår ‘Løven af tønden’ i dag kl 14 på Central Station Der er fine præmier til bedst udklædte hver lørdag og onsdag 10. - 25. februar kl. 14 I lørdags var en fin lille giraf med, og selvom man ikke er så stor kan man sagtens deltage, måske med lidt hjælp fra mor #reepark #reeparksafari #fastelavn #slåløvenaftønden #oplevelseriøstjylland #voresøstjylland #visitdjursland #visitaarhus #vielskerdyr #oplevelserforbørn @ Ree Park Safari
 Savannedrengene har trænet med...
09. februar 2018
Savannedrengene har trænet med...
Savannedrengene har trænet med kamelerne, så de er klar til sæsonen. Kamelerne har ofte været på tur rundt i parken, så de store dyr er trygge ved mennesker, dyr og maskiner. I vinterferien er det muligt at få en tur på disse prægtige dyr. Claus Valdemar er ny ansvarlig for den kulinariske oplevelse i parken, og det gælder både til fester, konferencer, møder og den daglige gæst. I vinterferien er der bl.a. flæskestegssandwich på menuen i Café Bush Camp, og det gav kokkene en prøve på for personalet i går. Der sker vilde ting i weekenden, f.eks. lørdag kl. 14 slår vi Løven af tønden. Kom og vær med: Vi har åbent 10. - 25. februar kl. 11 - 15. Læs hele programmet her: https://www.facebook.com/events/224309768112452
 Dyrepasser-elev Mai er ved...
02. februar 2018
Dyrepasser-elev Mai er ved...
Dyrepasser-elev Mai er ved at lave opgave i forbindelse med sin uddannelse. Hun har valgt at fokusere på adfærden ved de asiatiske dværgoddere, og har derfor lavet et avanceret "puslespil" til dem, som de skal løse, før der er adgang til maden. Se om de ihærdige oddere får åbnet for madkasserne... Husk at vi har åbent i Vinterferien 10. - 25. februar kl. 11 - 15: https://www.facebook.com/events/224309768112452
 Så blev vinderne i...
31. januar 2018
Så blev vinderne i...
Så blev vinderne i CEWE Fotokonkurrencen kåret ved et arrangement i parken i weekenden. Vi siger tillykke til alle vinderne 1. Søren Thomsen 2. Helle Deichmann 3. Emilie Sørensen Der blev også uddelt præmier til 4. - 20. pladsen uden nærmere placering. CEWE var vært ved et arrangement i parken, hvor der var rige muligheder for at tage billeder. Følg med for vi skyder snart en ny konkurrence i gang for 2018 Husk vi har åbent i vinterferien 10. - 25. februar alle dage kl. 11 - 15 Vinderne af 1. - 3. pladsen ses på første billede, og de øvrige billeder er vinderens, 2. og 3. pladsens billeder
 Næsehornet Kito skal ned...
19. januar 2018
Næsehornet Kito skal ned...
Næsehornet Kito skal ned til sin nye mage i Tyskland. Men inden han sendes helt afsted, skal han først overstå sin karantæneperiode, Selvom optagelserne kan se voldsomme ud, så er der fuldstændig styr på situationen. Se med her, hvor Carsten Grøndal fra København Zoo hjælper til med til flytningen af det store dyr, og hør forklaringen fra dyrepasser Nicklas, som tog med og afleverede Kito til hans nye hjem i Tyskland.
 Vi har reduceret entrépris...
19. januar 2018
Vi har reduceret entrépris...
Vi har reduceret entrépris i vinterferien Voksne og seniorer kr. 100,- Børn kr. 50,- Børn under 3 år er gratis I hele vinterferien er der 25% rabat på sæsonkort Vi holder Dyrenes fastelavnsfest på Central Station, hvor vi slår løven af tønden, 10., 14., 17., 21. og 24. februar kl. 14 vi kårer samtidig bedst udklædte alle 5 dage. Amerika Expressen kører, så kom og oplev ulvene er i deres rette element, og er man heldig, kan man opleve bjørnene på vej ud af deres vinterhi. Fodringer Kl. 12 Rovdyr (vildhund, tiger, løve, leopard) Kl. 13 Gepardfodring Kl. 14 odder eller mår (de dage, hvor er ikke er tøndeslagning) Der er fokus på dyrenes vintertilpasning på vores breddegrader. Åbne stalde i forskellige tidsrum – det er muligt at komme i udvalgte stalde, dog begrænset antal pr. besøg. Vi tager forbehold for, at der kan være begrænset adgang. Dette sker altid af hensyn til dyrene. Der vil være hyggeområde på Stationscaféen, hvor vi viser film ’På job med dyrepasseren’, her kan du også blive malet som dit yndlingsdyr. Der etableres hyggeområde i Café Bush Camp, hvor der vises ’På job med dyrepasseren’ Vi har lagt skind på gulvet, så børn kan tage tøj og sko af og hygge sig.
 I Ree Park Safari...
12. januar 2018
I Ree Park Safari...
I Ree Park Safari har man mistanke om at Myreslugeren Pedro måske har dårlig ryg. Men for at se om der er noget galt med hans knogler, er man nødt til at vide hvordan raske Myreslugerknogler skal se ud. Derfor er opgaven i dag at få taget nogle gode røntgenbilleder af den raske Myresluger-hun Evita. Se her i videoen hvordan det foregår, og få en uddybende forklaring af dyrepasser Louise.
 Skal du være vores...
10. januar 2018
Skal du være vores...
Skal du være vores nye kollega? Vi søger medarbejdere til sæson 2018. Er du uddannet kok, så er der en stilling ledig i vores centrale køkken, som servicerer både vores daglige gæster og som også laver mad til alle fester og arrangementer. Caféen har også brug for medarbejdere, som vil give vores gæster en uovertruffen oplevelse, når de besøger parken. Brænder du for at formidle om dyr og alle de mange projekter, Ree Park Safari er involveret i, så er det nok guidestillingen, du skal kigge nærmere på Se alle stillingsopslag under ledige stillinger lige her: https://reepark.dk/ledige-stillinger
 Kan et næsehorn "Gi'...
05. januar 2018
Kan et næsehorn "Gi'...
Kan et næsehorn "Gi' pote", og hvorfor er der overhovedet nødvendigt at træne det? Mandelas dyrepassere har passet ham, siden han blev født, og det har givet dem mulighed for et unikt samarbejde med det store dyr. Se her, hvor dyrepasser Nicklas og Mandela viser et af deres "tricks"
 I dag er det...
01. januar 2018
I dag er det...
I dag er det Mandelas Fødselsdag Nytårsnat for 3 år siden, blev næsehornskalven Mandela født i Ree Park Safari. Se med her, hvor dyrepasser Nicklas, giver en lille update om hvordan Mandela har det.
 ...
31. december 2017
...
 KONKURRENCEN ER SLUT

VINDEREN ER
Bettina...
24. december 2017
KONKURRENCEN ER SLUT VINDEREN ER Bettina...
KONKURRENCEN ER SLUT VINDEREN ER Bettina Kørvel Lemming Christiansen 4. søndag i advent Vind et Ocean Sole dyr. Vi udlodder et af de tre dyr på billedet Skriv i kommentarfeltet, hvilket dyr du gerne vil have, Elefant, næsehorn eller skildpadde. Historien starter ved Det indiske Ocean i 1997. Marine biolog Julie Kirk var chokeret over mængden af affald i havet og opfordrede en gruppe lokale kvinder fra Kiwayu Island til at indsamle kasserede flip flops på strandene. Inspireret af det legetøj, kvindernes børn lavede ud af skrald, viste Julie dem, hvordan de kunne genbruge flip flops, og lave dem til sjove, farverige produkter. Tusindvis af kasserede flip flops skylles op på verdens kyster og skaber en miljømæssig katastrofe for økosystemet i havene. Det ødelægger ikke bare strandene og havene, plastaffaldet bliver slugt af dyr, der lever i havet. De lider en langsom og smertefuld kvælningsdød. Et tragisk endeligt, der kan undgås. Rene strande og sande mesterværker Ocean Sole er i dag en solid social virksomhed, som medvirker til at udvikle og bevare lokalsamfund og bidrager til at genoprette økosystemet i havene. Med base i Nairobi indsamler Ocean Sole kasserede flip flops fra vandløb og kyster i Kenya. Dygtige, lokale håndværkere omdanner dem til fantastiske flip flop kreationer. Genbrug af disse aflagte såler hjælper med at holde havene rene. Skriv i kommentarfeltet, hvilket dyr du gerne vil have, Elefant, næsehorn eller skildpadde. Vi trækker en vinder den 29. december. Du kan også købe dyrene i vores webshop: http://shop.reepark.dk/souvenirs/ocean-sole.html Konkurrencen er hverken sponseret, administreret af eller associeret med Facebook.
 'Jul på Cetral Station'...
22. december 2017
'Jul på Cetral Station'...
'Jul på Cetral Station' er slut for i år. Var du en af dem, som besøgte parken og oplevede 'Jul på Central Station' - så har vi brug for din hjælp. Vi vil gerne blive endnu bedre til næste år, og derfor har vi sammensat et lille spørgeskema, som vi meget gerne vil have, at du svarer på. Vi udlodder samtidig Sæsonkort (2 voksne og 2 børn), blandt alle der besvarer skemaet. Det tager 5 minutter, og er du heldig, så har du måske en ekstra julegave til dig selv - eller nogen du holder af. Undersøgelsen er fuldstændig anonym, men ønsker du at deltage i konkurrencen,skal du til sidst i skemaet skrive dit navn og e-mail. Disse oplysninger sletter vi straks efter, vinderne er fundet. Vi takker på forhånd mange gange. Vi trækker en vinder blandt alle deltagere den 3. januar http://bit.ly/2BAsOL5

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program