Ree Park Safari | Vilde oplevelser i Djurslands store dyrepark

Nyt i 2021

Ree Park Safari har lukket for sæsonen.

Vi glæder os til at byde indenfor til en ny sæson med nye oplevelser, hvor vi bl.a. har plads til endnu flere overnattende gæster.

Vi åbner for sæsonen 27. marts 2021 kl. 10

Vi afventer detaljerne i forbindelse med myndighedernes retningslinjer fra den 24. februar, så vi kan sikre et trygt og sikkert besøg hos os.

Overnatninger

Åbningstider

Er

Vi søger medarbejdere 

til sæson 2021

Vi søger medarbejdere til en bred vifte af forskellige jobs til den kommende sæson. Guider, medarbejdere til café og køkken, til entré og Safarinshoppen, rengøring og dyreafdelingen. Har du lyst til at være en del af et hold, som brænder for naturbevarelse og truede dyrearter. Ikke to dage er ens, men vi hjælper hinanden og bevarer det gode humør, selvom det ind i mellem går rigtigt stærkt.

Se de ledige stillinger

Night Explorer

Så du også 'Landmand søger kærlighed' eller 'Forsidefruerne'. Night Explorer er vores ekslusive overnatning i cabins med plads til 4 personer. Det tættest du kommer på en safarioplevelse på den afrikanske savanne uden at rejse til Kenya. Vi har også en sammensat en Night Explorer, Winteredition, så du allerede nu kan få den unikke opevelse, måske i forbindelse med vinterferien, hvor vi har åbent 17. - 24. februar

Night Explorer

Giv Oplevelser
i gave

Giv oplevelser i gave. Uanset om det er børnene, der skal på Junior Ranger Summer Camp, far, som er vild med dyr, og skal med bag kulisserne eller bedsteforældrene, der skal have et årskort, eller med på en overnatning i Night Explorer. Vi har samlet de mest populære oplevelser som inspiration.

Giv oplevelser i gaver

Night Explorer

Winter Edition

Når vi lukker for sæsonen, fyldes parken af en helt særlig stemning, som man kun kan opleve, hvis man overnatter herude. For med vindens susen, løvernes brøl og ulvenes hyl, er oplevelsen helt uforglemmelig. Når mørket falder på, og stjernerne viser sig på himlen, kan man for alvor mærke, at roen indfinder sig, og hverdagens stress og jag forsvinder ud i horisonten.

Tag en overnatning

Ree Park Safari
vores værdier

Som én af Danmarks førende organisationer inden for natur- og dyrebevarelser føler vi hos Ree Park Safari en særlig forpligtelse. Vores mål er, at vi, med de rette løsninger, bidrager til global bæredygtighed og naturbevarelse, som ikke bare beskytter truede dyr mod krybskytteri og illegal handel, men også bidrager til livskvaliteten hos de mennesker, som skal leve i sameksistens med dyrene. Se videoen, som fortæller om baggrunden for arbejdet, og hvordan vi griber det an, både i Ree Park Safari og i Masai Mara i Kenya, og hvordan det hele hænger sammen.

Om Ree Park

Donér din hest

Vi modtager heste og ponyer til foder til vores rovdyr. Du kan selv vælge en tid

Læs om hestedonation

Fotokonkurrence 
2020

Fotokonkurrencen 2020 er afsluttet, og vi er igang med at finde vinderne. Konkurrencen for 2021 sætte vi i gang, når vi åbner igen Alle kan deltage og der er flere kategorier at vælge mellem: Familiesafari, Fodringstid, Naturens kunstværker og Dyrene. På dit besøg rundt i parken er der mange muligheder for at finde det helt perfekte motiv. 'Skyd' bare løs

Læs mere og deltag

TRIVSEL
PÅ ARBEJDSPLADSEN

Trivsel er omdrejningspunktet for, at mennesker kan præstere optimalt. Carsten Brandt kommer i sit foredrag 'Fra brokkultur til vinderkultur' med et levende indspark til, hvordan den måde, vi arbejder sammen på, har indflydelse på de resultater vi får.

Se mere og book foredrag

Safariskolen

Skoletjenesten i Ree Park

Safariskolen tager udgangspunkt i børn og unges begejstring for naturen og alverdens dyreliv. Ved at lade sanserne komme i spil, kommer oplevelserne helt ind under huden på både elever og voksne, når vi inddrager det uformelle læringsrum i Ree Park Safaris naturskønne omgivelser. Formålet med Safariskolen er at være elevernes vindue til virkeligheden.

Safariskolen

Møder og konferencer
er blevet mere spændende

Skal dine møder have et kick. Der er mange måder at holde pauser på, når man sidder i møde en hel dag. I Ree Park Safari får du det helt unikke.

Møder & konferencer

SAFARI SOM I
GAMLE DAGE

Vil du nyde hele safari oplevelsen, spise i bushen, se dyreliv i en ballon, besøge de lokale eller vil du bare slappe af og sidde ved floden og lade dyrelivet komme til dig? Det er dit valg.

Læs om Karen Blixen Camp

HOLD DIN FEST

I ANDERLEDES FESTLOKALER

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden.

Læs om dine muligheder

Opdateringer om dyrene og parken

Følg dyrene og livet i parken endnu tættere. Læs nyheder fra Djurslands store safaripark

Se flere nyheder
 INFO
Vi åbner fortsat den...
26. februar 2021
INFO Vi åbner fortsat den...
INFO Vi åbner fortsat den 27. marts, som planlagt. Vi afventer de nærmere detaljer for, hvordan et besøg i Ree Park Safari kommer til at foregå, og hvilke forholdsregler vi skal have på plads. Alle overnatninger kan igen gennemføres med de retningslinjer og forholdsregler, som myndighederne anbefaler. Katanga Hill Dining kan desværre ikke åbne som planlagt den 27. marts. vi kontakter alle, der har booket bord. Vi beder om tålmodighed, indtil vi har flere detaljer om, hvordan vi kan sikre, at et besøg er sikkert og trygt efter de nye retningslinjer. Vi vender tilbage med mere information så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at åbne for sæsonen og byde indenfor i dyrenes verden
 Selv da der blev...
24. februar 2021
Selv da der blev...
Selv da der blev målt 17 graders frost, var der godt gang i de livlige og nysgerrige afrikanske vildhunde. Men flokken, som tæller 14 vildhunde, er nu nok alligevel glade for at have en lun stald om natten.
 KONFIRMATION 
Mange konfirmationer har...
23. februar 2021
KONFIRMATION Mange konfirmationer har...
KONFIRMATION Mange konfirmationer har også i 2021 fået flyttet datoen, så de er spredt ud over en længere periode. Vi har derfor i år ledige datoer, så leder I efter et helt specielt sted til at holde konfirmationen, står vi klar til at give jer en helt særlig oplevelse tæt på de vilde dyr og med oplevelser for både store og små. Se vores lokaler https://bit.ly/37sv318 Kontakt os på arrangement@reepark.dk eller ring 8633 6150
 De store amerikanske bisoner...
23. februar 2021
De store amerikanske bisoner...
De store amerikanske bisoner går på den nordamerikanske del af parken. Dyrepasser Michael og fotograf Lasse kom tilfældigvis forbi, da der var blevet kørt sand på et mudret område, hvor de store dyr holder til.
 Weekenden har budt på...
22. februar 2021
Weekenden har budt på...
Weekenden har budt på varmere temperaturer, og der har været forår i luften. Men i sidste uge, hvor der var vinter, sne og lave temperaturer, var dyrepasser Michael med fotograf Lasse ude i den nordamerikanske del af parken og se til bjørnene i deres anlæg. Bliv klogere på, hvad der sker, når bjørnene går i hi, og om der mon er tegn på, at der kommer bjørneunger i år.
 I dag skal vi...
20. februar 2021
I dag skal vi...
I dag skal vi med guiden, Anne, på staldbesøg. Staldbesøg er en del af oplevelsen, når man booker en Night Explorer, en overnatning i parken i de små cabins, som i år både er placeret ved den afrikanske savanne og på den nordamerikanske del ved de arktiske ulve og sortbjørnene. Staldbesøg kan f.eks. være hos næsehorn eller hos girafferne, som Anne fortæller mere om i videoen Læs mere om Night Explorer oplevelsen her https://bit.ly/3pAUofB
 I dag er vi...
19. februar 2021
I dag er vi...
I dag er vi taget med dyrepasser Michael udenfor parken, hvor han fortæller om en af nyhederne til sæson 2021. Samtidig har Michael en lille bøn, som har stor betydning for dyrene, som bor på savannen i Ree Park Safari. Det er muligt opleve dyrene på savannen, selvom vi må holde lukket her i vinterferien. Så kom ud og gå på den fantastiske natursti bag ved parken, og nyd synet af f.eks. giraffer. Men husk at vise hensyn. Vi planlægger at åbne for sæsonen den 27. marts kl. 10.
 Camel Camp, lige ved...
18. februar 2021
Camel Camp, lige ved...
Camel Camp, lige ved de store Baktriske kameler, får små hytter i stedet for telte. De hyggelige hytter har plads til 4 personer og vender alle ud mod kamelerne, så I kan sidde på den hyggelige terrasse og nyde aftenstilheden eller morgenkaffen. Anne er en af de guider, du kan møde på en overnatning, og hun fortæller her mere om, hvad du kan opleve på en overnatning i Ree Park. Hytterne er ved at blive indrettet og du kan se, hvordan den første ser ud ved at klikke på linket https://bit.ly/3awkf3T
 I dag skal vi...
17. februar 2021
I dag skal vi...
I dag skal vi med dyrepasser Michael ud for at finde ’det hemmelige dyr’. Nogle gæster, som besøger Ree Park Safari, oplever ikke altid sandkattene, så nu fortæller Michael her lidt mere om den lille kat, og hvordan den tilpasser sig de lave vintertemperaturer, vi har i øjeblikket. … og så lige et råd til, hvordan man får større chance for at opleve dem. Læs mere om sandkatten her https://bit.ly/3s7dP1f
 Det er vinterferie i...
16. februar 2021
Det er vinterferie i...
Det er vinterferie i Midtjylland, men vi kan desværre ikke holde åbent som planlagt. Men I skal nu ikke snydes for oplevelser i parken. Vi laver online vinterferie i stedet for, og i dag tager vi med dyrepasser Michael på karantænegården, hvor de to unge hanløver Tsavo og N’goro befinder sig. Michael fortæller mere om, hvad planen med de to løver er, og hvorfor vi allerede nu har fået unge hanløver. Vi planlægger at åbne for sæson 2021 den 27. marts kl. 10
 Mens Danmark fortsat er...
15. februar 2021
Mens Danmark fortsat er...
Mens Danmark fortsat er lukket ned, kan vi jo drømme om at rejse. Vild Med Danmark er et nyt rejsetilbud, som fokuserer på alt det dejlige, vi kan opleve i Danmark, og der er rige muligheder. Naturstyrelsen har udpeget 5 arter, som Danmarks svar på Afrikas Big Five. Du kan i 2021 tage med på en safaritur med Vild Med Danmark hvor vejen også lægges forbi Ree Park Safari. Der er erfarne rejseledere og formidlere med på turen, og under opholdet i Ree Park møder du vores direktør, Jesper Stagegaard. Læs mere og book dit plads https://bit.ly/2ZhVlyx
 Vi har tidligere fået...
13. februar 2021
Vi har tidligere fået...
Vi har tidligere fået et lille glimt af den nye nordkinesiske leopard, Max. Han er kommet hele vejen fra Seoul i Korea for at danne par med vores vores hunleopard, Jilin. Her er det dyrepasser JJ, der fortæller om dette flotte, men truede dyr. Planen er, at de to leoparder skal lukkes sammen og forhåbentlig være med til at øge bestanden, men det fortæller JJ mere om.
 Fiskekatten Banyu er en...
13. februar 2021
Fiskekatten Banyu er en...
Fiskekatten Banyu er en rigtig vandkat. Han er ikke bleg for at få dyppet kattepoterne i det kolde vand, og når belønningen samtidig er hans livret, er koldt vand ikke noget der stopper ham. Dyrepasserne i Ree Park sørger for at aktivere dyrene så de får noget mere indhold i deres hverdag. Selvom fiskekatten ikke er så stor, er han alligevel rigtig stærk. Se med her hvor dyrepasser JJ forklarer om fiskekatten:
 Kantanga Hill Dining åbner...
11. februar 2021
Kantanga Hill Dining åbner...
Kantanga Hill Dining åbner 27. marts og byder på gourmetmad og vilde oplevelser lige midt i løveanlægget. Menuen er klar, og byder på bl.a. hummer, dåvildt og chokolade. Du kan allerede nu lade tænderne løbe i vand og sikre din plads. Se hele menuen og book dit bord https://bit.ly/3cZXBm9
 Mandag var der gang...
09. februar 2021
Mandag var der gang...
Mandag var der gang i de helt store maskiner. 🐫Vi udvider med flere overnatningsmuligheder på Camel Camp. Teltene er skiftet ud med små hytter, og lige nu arbejder vi på højtryk, så alle hytter står klar, når vi åbner 27. marts kl. 10 Vi vender snart tilbage med mere. 🐫

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program