Ree Park Safari | Vilde oplevelser i Djurslands store dyrepark

Nyt i 2021

Ree Park Safari har lukket for sæsonen.

Vi glæder os til at byde indenfor til en ny sæson med nye oplevelser, hvor vi bl.a. har plads til endnu flere overnattende gæster. 

Vi har åbent 17. - 24. februar og åbner ellers for sæsonen 27. marts 2021 kl. 10

Overnatninger

Åbningstider

Er

Naturbevarelse

I Ree Park og i Kenya

I 2019 var vi i stand til at sende ca. 5 mio. kr. til naturbevarelse i Masai Mara, Kenya, hvor vi har vores base i Karen Blixen Camp. Vi arbejder også i 2020 på at bevare dyrelivet og hele området, så de truede dyr kan leve i frihed og sameksistens med den lokale befolkning. Målet er at plante 1.000.000 træer i 2020. 25 kr. kan vi plante 100 træer Du kan være med til at hjælpe. Støt ved at donere på MobilePay 82 64 50

Night Explorer

Africa

Så du også 'Landmand søger kærlighed' eller 'Forsidefruerne'. Night Explorer, Africa er vores ekslusive overnatning i cabins med plads til 4 personer. Det tættest du kommer på en safarioplevelse på den afrikanske savanne uden at rejse til Kenya. Vi har også en sammensat en Night Explorer, Winteredition, så du allerede nu kan få den unikke opevelse, måske i forbindelse med juleåbent i Ree Park Safari

Night Explorer Africa

Giv Oplevelser
i gave

Giv oplevelser i gave. Uanset om det er børnene, der skal på Junior Ranger Summer Camp, far, som er vild med dyr, og skal med bag kulisserne eller bedsteforældrene, der skal have et årskort, eller med på en overnatning i Night Explorer. Vi har samlet de mest populære oplevelser som inspiration.

Giv oplevelser i gaver

Night Explorer, Africa

Winter Edition

Når vi lukker for sæsonen, fyldes parken af en helt særlig stemning, som man kun kan opleve, hvis man overnatter herude. For med vindens susen, løvernes brøl og ulvenes hyl, er oplevelsen helt uforglemmelig. Når mørket falder på, og stjernerne viser sig på himlen, kan man for alvor mærke, at roen indfinder sig, og hverdagens stress og jag forsvinder ud i horisonten.

Tag en overnatning

Ree Park Safari
vores værdier

Som én af Danmarks førende organisationer inden for natur- og dyrebevarelser føler vi hos Ree Park Safari en særlig forpligtelse. Vores mål er, at vi, med de rette løsninger, bidrager til global bæredygtighed og naturbevarelse, som ikke bare beskytter truede dyr mod krybskytteri og illegal handel, men også bidrager til livskvaliteten hos de mennesker, som skal leve i sameksistens med dyrene. Se videoen, som fortæller om baggrunden for arbejdet, og hvordan vi griber det an, både i Ree Park Safari og i Masai Mara i Kenya, og hvordan det hele hænger sammen.

Om Ree Park

Donér din hest

Vi modtager heste og ponyer til foder til vores rovdyr. Du kan selv vælge en tid

Læs om hestedonation

Fotokonkurrence 
2020

Fotokonkurrencen 2019 er afsluttet og vinderne er fundet. Fotokonkurrencen 2020 er sat i gang. Alle kan deltage og der er flere kategorier at vælge mellem: Familiesafari, Fodringstid, Naturens kunstværker og Dyrene. På dit besøg rundt i parken er der mange muligheder for at finde det helt perfekte motiv. 'Skyd' bare løs

Læs mere og deltag

TRIVSEL
PÅ ARBEJDSPLADSEN

Trivsel er omdrejningspunktet for, at mennesker kan præstere optimalt. Carsten Brandt kommer i sit foredrag 'Fra brokkultur til vinderkultur' med et levende indspark til, hvordan den måde, vi arbejder sammen på, har indflydelse på de resultater vi får.

Se mere og book foredrag

Safariskolen

Skoletjenesten i Ree Park

Safariskolen tager udgangspunkt i børn og unges begejstring for naturen og alverdens dyreliv. Ved at lade sanserne komme i spil, kommer oplevelserne helt ind under huden på både elever og voksne, når vi inddrager det uformelle læringsrum i Ree Park Safaris naturskønne omgivelser. Formålet med Safariskolen er at være elevernes vindue til virkeligheden.

Safariskolen

Møder og konferencer
er blevet mere spændende

Skal dine møder have et kick. Der er mange måder at holde pauser på, når man sidder i møde en hel dag. I Ree Park Safari får du det helt unikke.

Møder & konferencer

SAFARI SOM I
GAMLE DAGE

Vil du nyde hele safari oplevelsen, spise i bushen, se dyreliv i en ballon, besøge de lokale eller vil du bare slappe af og sidde ved floden og lade dyrelivet komme til dig? Det er dit valg.

Læs om Karen Blixen Camp

HOLD DIN FEST

I ANDERLEDES FESTLOKALER

Skab din egen fest i anderledes festlokaler i parkens naturskønne rammer. Du og dine gæster får en oplevelse for livet. Her er der rig mulighed for at skabe en anderledes fest med en masse vilde oplevelser tæt på dyrenes verden.

Læs om dine muligheder

Opdateringer om dyrene og parken

Følg dyrene og livet i parken endnu tættere. Læs nyheder fra Djurslands store safaripark

Se flere nyheder
 Vi søger nye kollegaer...
15. januar 2021
Vi søger nye kollegaer...
Vi søger nye kollegaer til sæson 2021. Vi håber på, at 2021 bliver lidt mere forudsigelig end det forgangne år. Hverdagen i Ree Park bliver dog aldrig kedelig. Ikke to dage er ens, og vores engagerede og fleksible medarbejdere brænder for deres arbejde i en travl og hektisk hverdag, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på at give vores gæster fantastiske oplevelser ud over det forventelige. Lige nu søger vi medarbejdere til guideafdelingen, café og udsalgssteder, køkkenet, en daglig leder til rengøring og en dyrepasser til Fugleafdelingen. Se alle de ledige stillinger, og hjælp os gerne med at dele budskabet https://bit.ly/38MM0Eq
 Strudsekyllingerne på savannen har...
11. januar 2021
Strudsekyllingerne på savannen har...
Strudsekyllingerne på savannen har været en kæmpe succes. For første gang er det lykkedes vores strudseflok selv at udruge og opfostre en hel flok kyllinger, og få dem til at overleve hele sæsonen. Den store savanne i Ree Park kan være lidt farlig for en lille strudsekylling, men i år har en ekstra indsats fra dyrepasserne og kyllingernes ihærdige forældreflok sandsynligvis været årsag til, at de voksede sig store nok til, at nogle af dem kan blive sendt videre til Givskud Zoo. De blev sendt afsted i november måned, efter de var vaccinerede. Dyrepasserne Rune og Nicklas har lagt mærke til en særlig adfærd hos strudseforældrene, som Rune her fortæller om.
 Når natten falder på...
09. januar 2021
Når natten falder på...
Når natten falder på og stjernernes uendelighed viser sig på himlen, er det bare at lægge nakken tilbage og nyde. Der er en helt speciel stemning i parken., når der er lukket for gæster. Det har I nu mulighed for at opleve, da vi har en ledig Night Explorer Winter den 30. januar. Vi har masser af frisk luft, rigeligt med plads til at holde afstand og 4 personer i hver cabin, så vi overholder alle myndighedernes regler. https://bit.ly/3saItaP
 Ree Park er lukket...
07. januar 2021
Ree Park er lukket...
Ree Park er lukket lige nu, og vi er ved at gøre klar til en ny sæson. I mellemtiden har vi lagt et par ældre DVD-produktioner, som giver et helt unikt indblik i dyrepasserfaget, op på vores YouTube kanal. Så hvis du bare ikke kan få nok af vilde dyr, så følg linket, og nyd “På Job med Dyrepasseren”. Det er også på YouTube kanalen, vi har samlet alle videoer og filmklip til dig. https://youtu.be/J6jNEK5Lmh4
 🦁 Den ene af...
06. januar 2021
🦁 Den ene af...
🦁 Den ene af de to nye hanløver, som går på karantænegården, var i dag ude og kigge på snevejret ❄️⛄️ Sneen faldt tungt på Djursland. ‘Ville du noget?’ Synes Tsavo at tænke
 Dyrepasserne har hele tiden...
05. januar 2021
Dyrepasserne har hele tiden...
Dyrepasserne har hele tiden styr på dyrene, og hvordan de har det. De tæller selvfølgelig også antallet af dyr hver dag, men i dag er det lidt af en opgave for dyrepasser Jens Jakob, når der er løvehygge i stalden. Kan du hjælpe med at tælle, hvor mange løver, der er?
 Vi har fået ny...
02. januar 2021
Vi har fået ny...
Vi har fået ny hanleopard. Han hedder Max og er 12 år. Lige nu går han stadig for sig selv, og falder lidt ro efter den lange rejse fra Seoul i Korea med et pitstop i Hamborg. Men som man kan se på billederne er han allerede meget venlig og rolig, så vi kan forhåbentlig snart sætte ham sammen med vores hunleopard Jilin.
 Det sorte næsehorn Mandela,...
01. januar 2021
Det sorte næsehorn Mandela,...
Det sorte næsehorn Mandela, født i Ree Park Safari, har fødselsdag i dag. Her er seneste nyt fra Akagera National Park i Rwanda
 En æra er sluttet...
30. december 2020
En æra er sluttet...
En æra er sluttet i Ree Park. Vi har sendt alle vores tigre til England. Gasha skal over til London og genforenes med Asim, som hun dannede par med, her i parken, indtil han blev sendt afsted. Deres to store døtre, Carrie og Padme, skal til Paignton Zoo. Vi kommer til at savne dem enormt meget, men de er nu helt klar til at blive separeret, så vi håber de alle får en god tilværelse i deres nye hjem.
 En af de helt...
23. december 2020
En af de helt...
En af de helt store begivenheder løber i dag af stablen. Det sker kun ca. hvert tredje år. Det er når de sorte næsehorn Thabo og Bashira der lukkes sammen for at parre sig. Næsehorn lever solitært i naturen, og mødes normalt kun for parring. Ree Parks to næsehorn er naturligt meget glade for hinanden, så dét at se det nuttede par på sammenlagt 3 gode tons, gå og hygge sig sammen, er en sand fryd. Pludselig kommer de to næsehorn helt tæt på kameraet, og vi får en unik mulighed for en ekstraordinær biologitime, med dyrepasser Rune.
 Søndag er det sidste...
20. december 2020
Søndag er det sidste...
Søndag er det sidste åbningsdag i 2020. Vi takker af for sæsonen, og lukker for Jul i Ree Park Safari. Tak til alle, der kiggede forbi. Vi er i julehumør, så alle de juletræer, der har pyntet i parken i december, kan man gratis afhente fra mandag den 21. december kl. 10. Vi sætter dem uden for porten, og det er først til mølle. har I lyst, er I velkommen til at donere til at plante træer i Masai Mara i Kenya. For 25,- kr. kan vi plante 100 træer. MobilePay 261926 Vi ønsker alle en Glædelig Jul
 Sne kan vi ikke...
17. december 2020
Sne kan vi ikke...
Sne kan vi ikke love, men vi har fortsat åbent til Jul i Ree Parks Safari, og vi har masser af frisk luft og rigeligt med plads. Det er sidste chance i weekenden 19. - 20. december. kl. 10 - 17 Vi har lavet alle spisesteder til Takeaway, så I kan tage maden med og benytte de mange borde og bænke, der er placeret rundt om i parken. Land Rover Safari kører som hidtil, og Amerika Expressen kører med reduceret antal af passagerer, og vi har flyttet af- og påstigning på toget udendørs, da Central Station bliver lukket. Øvrige forholdsregler er som de tidligere har været. Vi opfordrer til, at alle holder afstand, bærer mundbind i butikken og benytter de mange spritdispensers, vi har placeret rundt i parken. Husk, vi skal alle passe på hinanden https://bit.ly/3oCIuSc
 Dyrepasser Jens Jakob synes...
15. december 2020
Dyrepasser Jens Jakob synes...
Dyrepasser Jens Jakob synes sandkatten Efe har lagt sig lidt ud på det seneste, så der har sat en lille foderpæl i anlægget, der udfordrer Efes fysik og ihærdighed under de to daglige fodringer.
 🎄🧑🏻‍🎄Julestemningen breder sig, så...
13. december 2020
🎄🧑🏻‍🎄Julestemningen breder sig, så...
🎄🧑🏻‍🎄Julestemningen breder sig, så selv uddeling af mundbind serveres med bjældeklang 🎶🎄
 Onager Biopsi
De sjældne Onager...
12. december 2020
Onager Biopsi De sjældne Onager...
Onager Biopsi De sjældne Onager i Ree Park skal "dna-testes", som en vigtig del af bevarelsesarbejdet med de truede vildæsler. For at gøre det mindst muligt stressende for de prægtige vildæsler, har vi fået mulighed for at teste nogle nye smarte biopsi-pile. Med de specielle pile og de rette indstillinger på "luftpistolen" kan prøven tages, uden det store postyr. Se med her hvor Dyrepasser Michael forklarer om vildæslerne og afprøver de nye pile fra Dan-inject Vi har fortsat åben til Jul i Ree Park Safari, hvor du kan opleve onagerne. https://bit.ly/3nbec8V

Planlæg
dit besøg

Dit program
18. august 2017
Der er ikke tilføjet noget til dit program endnu. Du kan planlægge hele din Ree Park dag ved at tilføje aktiviteter til dit program.
    Hent program